Новини

Торгова марка Saturn стала офіційним партнером фіналу Кубка України 2016 з футболу!

Вперше в історії фінал Кубка України пройде на Арені Львів! За Кубок в цьому році будуть змагатися ФК «Шахтар» та ФК «Зоря».

Детальніше

Торгова марка Saturn спонсор трансляції нового випуску самого гумористичного проекту «Вечірній квартал».

Не пропустіть яскраве шоу в суботу 21 травня о 21:15.

Детальніше

ТМ SATURN спонсор трансляції Євробачення 2016

Торгова марка Saturn стала спонсором трансляції самого очікуваного музичного конкурсу Євробачення 2016! Дивіться 10, 12 і 14 травня пряму трансляцію на телеканалі Перший національний!

Детальніше

ТМ SATURN підтримала шоу «Удачный проект»

ТМ SATURN підтримала шоу «Удачный проект» випуск якого приурочений до Дня Перемоги і надала побутову техніку для обладнання кухні учасника проекту, яким став ветеран Другої Світової Війни. Дивіться шоу «Удачный проект» телеканалі Інтер 8 травня о 08:10.

Детальніше

Ось це заповітне число - 464 !!! 464 цукерки лежало в чаші мультиварки Saturn!

Друзі, ми вдячні всім, хто взяв участь у нашому конкурсі! Ми дякуємо кожному з 2400 участнику, які взяли участь в нашому конкурсі!

Детальніше

На нашій офіційній сторінці в Facebook і Vkontakte стартував новий конкурс!

Ми взяли мультиварку SATURN ST-MC9189Round і засипали в чашу цукерки, в надії на те, що ви відгадаєте скільки цукерок у неї помістилося)

Детальніше

Підпишись і виграй!

ТМ Saturn традиційно стала спонсором передплатної кампанії в журналах: «Звёзды и советы», «Тайны звёзд», «Истории из жизни», «Моя судьба», «Успехи и поражения», «Женские истории. Откровенные, душевные, правдивые», «Вдвоем», «Великий провидец из Opaky», «Истории из жизни. Мистические истории».

Детальніше

Фотоконкурс «Весна в глазах женщины!»

Торгова марка ТМ Saturn стала одним із спонсорів фотоконкурсу «Весна в очах жінки!» В газеті ВЕСТИ. Приймайте участь завантажуйте свої фотографії та вигравайте потрібні і корисні подарунки.

Детальніше

Закінчився другий розіграш від ТМ Сатурн

Закінчився другий розіграш від ТМ Сатурн. Дякуємо всім хто взяв у ньому участь!
Переможницею нашого конкурсу стала Наталія Левченко! ТМ Сатурн Вас вітає!

Детальніше

ТМ Saturn офіційний спонсор ювілейного концерту Василя Пападюка

ТМ Saturn офіційний спонсор ювілейного концерту Василя Пападюка "100 років самотності", який відбудеться 23 лютого в національному палаці мистецтв "Україна".

Детальніше

ТМ «Сатурн» - офіційний спонсор баскетбольного клубу «Черкаські мавпи»

Подобається спорт? Нам теж! Торгова марка «Saturn» офіційний спонсор баскетбольного клубу «Черкаські мавпи», підтримує здоровий спосіб життя і активний вид спорту та розігрує цінні і корисні подарунки марки «Saturn» серед всіх глядачів.

Детальніше

Прийми участь в конкурсі, вигравай LED-TV 32" Saturn

Стартував наш другий розіграш LED телевізор 32 "ТМ Saturn. Інформацію про цей розіграш Ви могли бачити на упаковках нашої продукції. Для того, щоб стати учасником другого розіграшу LED телевізора Saturn, Вам необхідно:

Детальніше

ТМ Saturn стала офіційним спонсором показу кулінарної телепередачі «СМАКОТА» на телеканалі ЕРА.

Щоранку по буднях о 8:00 Юлія Бенкендорф буде розповідати, як перетворити звичайні продукти в кулінарні шедеври і поділиться з Вами секретами швидких і смачних страв для всієї родини. Не пропустіть виходи нових випусків!

Детальніше

ТМ САТУРН ОФІЦІЙНИЙ СПОНСОР Вечірнього кварталу на телеканалі 1 + 1

Не пропустіть найяскравіше і найвеселіше Новорічне шоу від Вечірнього кварталу, яке відбудеться 31.12 на телеканалі 1 + 1. Спонсором цього випуску, і випусків які вийдуть на екрани 19.12 і 26.12 є ТМ Saturn.

Детальніше

Благодійний аукціон "Інтер дітям"

ТМ SATURN традиційно підтримала благодійний аукціон до дня Святого Миколая на телеканалі Інтер, і пропонує вам надати подвійну допомогу.

Детальніше

Огляд стайлера SATURN ST-HC7365

Плойка SATURN ST-HC7365 - це сучасний стайлер для автоматичної завивки волосся, новинка у сфері краси і стилю і прекрасна заміна вже давно звичним щипцям. Розберемо в чому ж полягає механізм роботи, фактори, переваги та особливості, і принцип використання.

Детальніше
<< < 1 2 3 4 5 >
  • Зроблено в Україні
  • Акції
  • Топ продаж
  • Анонси новин