Новини

Як вибрати праску правильно?

Перед тим як купити праску, необхідно вивчити всі пропоновані варіанти, їх параметри і можливості. Оскільки вибір цього приладу справа не з простих, до цього потрібно підійти уважно. Кількість запропонованих варіантів на сьогоднішній день дуже велика, і що б не заплутатися і розібратися в основних критеріях вибору, пропонуємо поетапно розглянути всі переваги тих чи інших моделей.

Детальніше

ТМ «Сатурн» - офіційний спонсор баскетбольного клубу «Черкаські мавпи»

«Торгова марка «Saturn» є офіційним спонсором баскетбольного клубу «Черкаські мавпи»,», підтримує здоровий спосіб життя і активний вид спорту і розігрує цінні та корисні подарунки марки «Saturn» серед всіх глядачів.

Детальніше

Розіграш телевізора від ТМ Saturn

ТМ Сатурна запускає довгоочікуваний розіграш LED телевізора Saturn. Інформацію про розіграш Ви могли бачити на упаковках продукції ТМ Saturn. Умови конкурсу дуже прості!

Детальніше

Сюжет телеканалу "24" ПРО ЗАВОД ПОБУТОВОЇ ТЕХНІКИ "КУПАВА"

Телеканал "24" відвідав завод КУПАВА в м.Канів, на якому також виготовляється техніка ТМ Saturn.

Детальніше

ТМ Saturn офіційний спонсор команди повітроплавців

У Кам'янці-Подільському з 8го по 12 жовтня проходив фестиваль повітряних куль « Знову в небо». ТМ Saturn стала спонсором однієї з команд.

Детальніше

ТМ Saturn підтримала фан-захід "Вболівай за Україну!"

ТМ Saturn надала організаторам для розіграшу серед глядачів зроблені в Україні тепловентилятори і сушки для продуктів.

Детальніше

Репортаж про завод побутової техніки KUPAVA

Телеканал Інтер відвідав завод KUPAVA в м.Канів , на якому так само виготовляється техніка ТМ Saturn. Цей день був знаменним для заводу, оскільки у вересні 2015р. Стартувало виробництво тепловентиляторів MADE IN UA !

Детальніше

ТМ САТУРН - СПОНСОР ПРИЗОВОГО ФОНДУ « FRESH FEST » У аутлет МІСТЕЧКУ « МАНУФАКТУРА »

ТМ Saturn підтримала фестиваль літніх напоїв у аутлет - містечку « Мануфактура ». 8го і 9го серпня приїжджайте до мануфактури і заходьте до ТМ Saturn на дегустацію коктейлів, які будуть приготовані за допомогою блендерів Сатурн.

Детальніше

ТМ Saturn - офіційний спонсор кулінарного шоу «Народний кухар» на телеканал НТН

«Народний кухар» - народне кулінарне шоу для тих, хто любить готувати. Кожна програма - це неймовірне кулінарне пригода, де кожен може отримати титул «Народний кухар» і безліч призів і подарунків.

Детальніше

Стартувала остання літня акція від ТМ Saturn від всеукраїнської мережі магазинів E-electric.ua

15. 07.15 стартувала вигідна пропозиція від ТМ Saturn від інтернет магазину E-electric.ua. У період з 15.07 по 31.08 кожен бажаючий має можливість придбати побутову техніку ТМ Saturn в мережі магазинів E-electric.ua.

Детальніше

Переможці розіграшу холодильників Saturn на фестивалі «Сім'я FEST»

Визначено переможців розіграшу холодильників Saturn на фестивалі «Сім'я FEST» ТМ Saturn щиро вітає Анну Полевікова, і Оксану Єремчук з поповненням на кухні!

Детальніше

ТМ Saturn спільно з мережею магазинів E-electric.ua і ВМ-техніка провели спільний розіграш.

З 10.06 по 04.07 кожен покупець мережі магазинів E-electric.ua і ВМ-техніка мали можливість виграти приз - побутову техніку ТМ Saturn

Детальніше

ТМ SATURN -Генеральний СПОНСОР МІЖНАРОДНОГО СІМЕЙНОГО ФЕСТИВАЛЮ «СІМ'Я FEST»

Основна мета побутової техніки Saturn - полегшувати життя наших покупців. Saturn все зробить за Вас-проведіть цей час з сім'єю.

Детальніше

ТМ SATURN ОФІЦІЙНИЙ СПОНСОР ДНЯ МОЛОДІ у м.Луцьк

Під час фестивалю проходило більшу кількість конкурсів, таких як: парад наречених Волині, студентський конкурс краси, конкурс волинських музичних груп, а так само кожен бажаючий мав змогу взяти участь у флешмобі.

Детальніше

Уміння заробляти - ціла наука, а заробляти оригінально - вершина майстерності

Уміння заробляти - ціла наука, а заробляти орігінально- вершина майстерності, під цією егідою ТМ Saturn спільно з журналом «Особистий рахунок» організували конкурс на кращу оригінальну ідею із заробляння грошей!

Детальніше

ТМ SATURN СПОНСОР КУЛІНАРНОГО ШОУ «ГОТУЄМО РАЗОМ» на телеканалі Інтер

Талановитий шеф - кухар Андрій Дромов і шоумен Андрій Доманський щоранку неділі готуватимуть ресторанні страви за допомогою побутової техніки ТМ Saturn.

Детальніше
<< < 2 3 4 5 6 >
  • Зроблено в Україні
  • Акції
  • Топ продаж
  • Анонси новин