НА НАШІЙ ОФІЦІЙНІЙ СТОРІНЦІ В FACEBOOK СТАРТУВАВ НОВИЙ РОЗІГРАШ 3-х ТЕЛЕВІЗОРІВ!!!

Друзі, ми вирішили провести кулінарний конкурс і розіграти аж 3 телевізори Saturn з діагоналлю 32 дюйма!

Для того, щоб забрати додому телевізор, потрібно докласти трішки зусиль! І повторити за нами рецепт, який на відео! Погодьтеся, це не складно, до того ж, у Вас буде змога наїстися смачного печива!

Головна умова нашого розіграшу - це приготувати імбирне печиво у формі логотипа SATURN. Прикрашати свій кулінарний шедевр ви можете на свій розсуд, використовувати можна все що завгодно, крем, глазур і т.д. Ми вирішили прикрасити наші букви білою глазур'ю і додати трохи декоративних квіточок. Фантазуйте і експериментуйте як Вам завгодно.

Для того, щоб взяти участь в розіграші потрібно:

  • приготувати печиво у формі логотипа Saturn та поділитися фотографією в коментарях під цією публікацією на нашій офіційній сторінці facebook;
  • поставити лайк нашій сторінці;
  • поставити лайк і поділися з друзями цим записом на вашій сторінці;

Переможця ми будемо обирати за допомогою проведення рандома на сайті random.org. Проводити будемо його три рази, выключаючи вже тих хто выграв!

УВАГА!

Друзі, ми розуміємо, що завдання складне, але і подарунок не із простих, тому у нас додаткова умова. Ми не просто так, просимо поширювати цей запис серед Ваших друзів, адже від кількості учасників залежить кількість подарунків, а саме якщо в конкурсі прийме участь до 50 учасників – ми розіграємо 1 телевізор, якщо від 50 до 100 – ми розіграємо 2 телевізора, якщо ж Вас буде понад 150 учасників - ми розіграємо 3 телевізора!

Тому ж діліться записом та отримайте більше шансів виграти свій приз!

Приймаємо Ваші фото до 4 травня!

  • Зроблено в Україні
  • Акції
  • Топ продаж
  • Анонси новин