ТМ SATURN - спонсор «Всі разом — за сім’ю!»

ТМ SATURN вже вдруге стає офіційним спонсором наймасштабнішого фестивалю «Всі разом — за сім’ю!», який розпочнеться у Києві на Поштовій площі 3 червня о 12.00. Його офіційно відкриють урочистою ходою з барабанами, артистами на ходулях, костюмованими учасниками. Сотні людей 3 червня о 12.00 пройдуть маршем до сцени фестивалю «Всі разом – за сім’ю!» на Поштовій площі.

Усе це супроводжуватиметься хореографічною виставою колективу «Пульс». А також відвідувачів порадує барабанний супровід у виконанні 16 дівчат колективу «Я зірка». Після маршу на сцені оголосять офіційне відкриття масштабного фестивалю «Всі разом — за сім’ю!» Музичні, хореографічні колективи, шоу з рідким азотом, різноманітні гості та артисти будуть радувати відвідувачів впродовж дня: з 12.00 до 18.00. А ввечері, з 18.00 до 21.00 триватимуть вечірні концерти. У суботу, 3 червня, це буде Кіше, Роман Ващук, Tim-J. В неділю, 4 червня, виступить група «Друга Ріка» та The Cavaliers.

Впродовж всього фестивалю, його відвідувачі та учасники матимуть можливість отримати цінні подарунки та призи з яких буде побутова техніка від компанії Saturn!

  • Зроблено в Україні
  • Акції
  • Топ продаж
  • Анонси новин